celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Eylül 2017 815 Görüntüleme

Ne İstediniz 80 Yaşında Çalışmak Zorunda Olan Dededen!

Adapazarı’nda ıhlamur satarak evini geçindirmeye çalışan yaşlı adama müdahale ederek ıhlamurlarına el koyan zabıta görevlileri yaşlı adamın sinir krizi geçirmesine neden oldu.

Adapazarı’nda 80 yaşında çalışmak ve evine para götürmek zorunda olan yaşlı adam dilenmek yerine alın teriyle para kazanmayı tercih edince iş yaptığını zanneden zabıta görevlilerinin hedefi oldu. 2 tutam ıhlamur satarak evine para götürmeye çalışan zabıta görevlileri yaşlı adamın sinir krizi geçirmesine neden oldu. Elindeki tek geçim kaynağı ıhlamurları elinden alındığı için sinir krizi geçiren yaşlı adamı çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalışıp zabıta görevlilerine de sert tepki gösterdi.

Benim çocuklarım doymasın mı diyerek ıhlamurlarını geri isteyen 80 yaşındaki yaşlı adam, emeğini, alın terini zabıta görevlilerinden geri istese de, insafa gelmeyen zabıtalar ıhlamurları geri vermedi. Bu yaştan sonra para kazanmaya çalışan yaşlı adam uzun süre gözyaşı dökerek yaşadıklarına isyan etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com