celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 26 Eylül 2017 890 Görüntüleme

Babamın Günahları Dizisi İddialı Geliyor

Dizi sezonunun açılmasıyla beraber yeni dizilerin de oyuncuları ve yayınlanacağı kanallar belli olmaya başladı. Başrollerini Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in oynadığı, usta oyuncu Mustafa Uğurlu’nun da yer aldığı yeni sezonun iddialı dizilerinden Babamın Günahları Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Star Tv, yeni yayın döneminde aksiyonu bol bir baba-kız hikayesini ekrana getirecek. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz – ANS Yapım’ın üstlendiği “Babamın Günahları”, güçlü oyuncu kadrosuyla da yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alırken, ikiliye Mustaya Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor.

Zeyno’nun yaşaması Ozan’ın ölümsüzlüğüne bağlı
Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.

KÜNYE
Yapım: ANS
Yapımcılar: Abdullah Oğuz / Evren Oğuz / Selen Sevigen / Mahmut Kayımtu
Yönetmen: Abdullah Oğuz
Senaryo: Ahmet Saatçioğlu
Görüntü Yönetmeni: Ghasem Ebrahimian
Sanat Yönetmeni: Tolunay Türköz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com