celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 26 Eylül 2018 409 Görüntüleme

Teröristlerin tecavüz ettiği çocuklar intihar etti!

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütünde çocuk istismarının geldiği ebat, teslim olan teröristlerin ifadelerine de yansıdı. Teslim olan teröristin ifadesine kadar, terör örgütü tarafından Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinde, 9-14 yaşlarında 30’a yakın kız ve erkek çocuktan “çocuk taburu” oluşturuldu.

Bu gruptaki kız çocuklarından bazılarına tecavüz edildiği, hamile kalanların bölgeye en yakın hastaneye götürülerek yaşamsal risk riskine karşın hamileliklerinin sonlandırıldığı belirtildi. Çocuklardan bazılarının ise olayın travmasını atlatamayarak intihara teşebbüs ettiği bilgisi paylaşıldı.

ÇOCUKLARDAN BAZILARI İNTİHAR ETTİ

Emniyet güçlerine teslim olan bir başka terörist de ifadesinde, birçok defa çocuk denilecek yaştaki kızlara yapılan istismara şahit olduğunu belirtti. İstismara maruz kalan kız çocuklarından bazılarının intihar ettiği, bazılarının ise örgüt göre infaz edildiğini gösteren terörist, yaşanan bu dehşet olaylara daha artı dayanamayarak örgütten kaçtığını söyledi.

Laf konusu durumun terör örgütünden kopuşları artırdığı belirtilirken, yaşananların bölücü terör örgütünün Kandil’deki iddiaya göre elebaşlarının örgüt üzerindeki etkilerini azalttığı da açıklama edildi.

AA

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com