celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 16 Şubat 2017 833 Görüntüleme

Hanife Yine Aynı Senaryoyu Uyguladı

Ekranların reyting yüzü olarak bilinen ve skandallarla gündeme gelen gelin adayı Hanife kısa süreli ayrılıktan sonra yeniden ekranlara döndü.

Ekranların reyting yüzü olarak bilinen ve skandallarla gündeme gelen gelin adayı Hanife kısa süreli ayrılıktan sonra yeniden ekranlara döndü.

Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programının reyting yüzü olarak bilinen ve yıllardır bir türlü evlenemeyen Hanife geçtiğimiz günler sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve artık programda olmayacağını İzmir’de ailesinin yanına gittiğini, telefon numarasını da değiştirdiğini belirtmişti. Daha önce de bu tarz bir açıklama yapan ve 1 hafta sonra ekranlara yeniden dönerek eş arayışını sürdüren Hanife’nin bu mesajından 1 hafta geçmeden tekrar programa döndü.

Yapay ve senaryo skandallarla gündemden düşmeyen Hanife programdaki sanal sevgilisi Serkan ile yeniden milyonların gözü önünde buluştu. Hanife programdan ayrıldıktan sonra Serkan bir çağrı yaparak Hanife’ye dönmesini istemişti. Yapılan kutlamadan da senaryo olduğu anlaşılan ayrılık ve yeniden programa dönüş için Hanife ümitsizliğinden gittiğini söyledi.

Yaklaşık 2 sezondur bir türlü evlenemeyen ve izdivaç programları arasında transfer olacak duruma gelen Hanife’nin programdaki davranışları ve sözlerinin giyimiyle uyumlu olmaması nedeniyle birçok kesim tarafından defalarca eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com