celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 26 Eylül 2018 401 Görüntüleme

Burhan Kuzu’dan olay Donald Trump iddiası!

Prof. Burhan Kuzu, kişisel Twitter hesabında dün BM Genel Kurulu’nda yaşananları değerlendirdi. “Başkan Erdoğan BM Genel Kurulunda BM Teşkilatının oluşumunu açık açık eleştirdi.Bu oluşumun bu yapısı ile dünyada huzuru sağlayamayacağını net bir şekilde dile getirdi. Gerçekte BM sahiden baştan ve işlevsiz bir kuruluş konumunda” diyen Kuzu, Trump için de şunları söyledi:

“Trump BM’de tavır yapma sırasını kaçırdı ve kürsüde ‘Bugüne kadar gelmiş geçmiş en başarılı ABD yönetimiyiz’deyince salonda yer alan devlet temsilcileri kahkahalarla güldü. Doğrusu de bu lafa gülünür.”

“ERDOĞAN İLE KARŞILAŞMAK İÇİN FIRSAT KOLLADI”

Kuzu, dün ayaküstü gerçekleşen Trump – Erdoğan görüşmesine ilişkin olarak da “Trump BM toplantısında Başkan Erdoğan ile görüşebilmek için her zaman fırsat kollamış. İşte böylece söylev sırasını bile bile kaçırmış oysa Erdoğan’a denk gelmiş olsun. Gerçekte de böylece oldu. Ne yaptı etti sonunda görüştü; muradına erdi” ifadesini kullandı.

kuzu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com