celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Ekim 2018 379 Görüntüleme

Şenol Güneş:’ten öz tenkit: ‘Demek ki hazırlayamadık’

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Beşiktaş, İsveç ekibi Malmö’ye 2-0 mağlup oldu. Birincil maçta Sarpsborg’u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, bu yenilginin ardındaki gruptaki ilk yenilgisini aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın arkasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Alınan mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını belirten Şenol Güneş, “Üzgünüz. Bu dek kötü futbol beklemiyorduk. Seslenmek fakat oyuncuları bütün olarak maça hazırlayamadık. Benim eksikliğim” dedi.

Malmö – Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekilde:

“Gole kadar ola ki ara sıra top kayıpları yaptık ama pozisyon vermeden taşıdığımız maçta yediğimiz gol sonrası oyun tamamen koptu. En büyük tepki orada gelmeliydi. 1-0’a rağmen maçı almamız gereken durumdayken, etkili atak sayımız fazla olmadı.

Kazanma hırsı, konsantrasyon düşük seviyede kaldı. Hem hamle edemedik, hem savunma yapamadık. Umulmayan golden ne kadar etkilenirsen etkilen, futbol oynamaktan vazgeçmemek gerekiyor. Malmö galibiyeti adalet etti.

Üzgünüz. Bu kadar fena futbol beklemiyorduk. Aramak ki oyuncuları bütün olarak maça hazırlayamadık. Benim eksikliğim.

Bugün en az birliktelik almamız gerekiyordu ancak kazanmayı düşünüyorduk. Diğer maçlara bakacağız. Bizim maç çok rahat maçtı, 1 gol atsak oyunu koparacaktık lakin tam tersi oldu. Maça çıkarken oysa hayallerimizle maç içindeki gerçekler örtüşmeyince kaybediyorsunuz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com