celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Ekim 2018 401 Görüntüleme

Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı golleri ve geniş özeti

Lige ve Avrupa kupalarına fena bir açılış yapan Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ile hayata döndü. Sarı Lacivertlilerin 2-0 kazandığı karşılaşmaya damga vuran isim ise attığı 2 golle Slimani oldu.

Fenerbahçe taraftarının yoğun alaka gösterdiği maçın birincil yarısı 0-0 sona ererken, sarı lacivertliler ikinci yarıda maça ağırlığını koydu.

Başarı sonrası Cocu’dan Ersun Yanal cevabı!

Rakibi aleyhinde büyük bir baskı kuran Fenerbahçe galibiyete ise Slimani’nin golleriyle gitti. Yıldız oyuncu önce 51. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, 67. dakikada attığı golle de müsabakanın skorunu 2-0 olarak tahsis etti.

Bu galibiyetin ardındaki Fenerbahçe puanını 3’e, yükseltirken, Spartak Trnava da 3 puanda kaldı

FENERBAHÇE: 2 – 0 :S.TRNAVA

Stat: Ülker
Hakemler: Tobias Welz, Rafael Foltyn, Markus Hacker (Almanya)

Fenerbahçe: Harun Tekin, Neustaedter, Skrtel, Reyes (Dk. 76 İsmail Köybaşı), Isla, Jailson, Eljif Elmas, Hasan Ali Kaldırım, Ayew (Dk. 75 Valbuena), Frey, Slimani (Dk. 88 Mehmet Topal)

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Godal, Toth (Dk. 66 Hladik), Oravec, Jirka (Dk. 82 Miesenboeck), Rada, Gressak, Grendel (Dk. 68 Ghorbani), Chanturishvili, Bakos

Goller: Dk. 52 ve 68 Slimani (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 70 Frey, Dk. 73 Ayew, Dk. 79 Valbuena (Fenerbahçe), Dk. 80 Chanturishvili (Spartak Trnava)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com