celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 6 Ekim 2018 424 Görüntüleme

Fenerbahçe kötü gidişe ‘dur’ dedi

Spor Toto Süper Lig’de ve Avrupa’daki kötü gidişatı ile tüm tepkileri üstüne toplayan Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2’nci maçında Spartak Trnava’yı 2-0 yenerek fena gidişi sonlandırdı. Avrupa’da gelen başarı ile moral bulan Fenerbahçeli futbolcular, ibreyi hemencecik lige çevirdi. Takım, Ligin 8’inci haftasında oynanacak Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına moralli başlayarak, bir galibiyet daha almak istiyor.

PHILLIP COCU’DAN ÖĞRENCİLERİNE UYARI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, mücadelenin devre arasında öğrencilerine uyarılarda bulundu. Hollandalı teknik adam, karşılaşmanın birincil yarısı bittiğinde taraftarların uzun vakit takımı ıslıklaması üstüne, “Tribünlere kulaklarınızı tıkayın, baskılı oyununuzu sürdürmeye devam edin. Bu şekilde galibiyet elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR BASKISI ETKİLİYOR
Ligde ve Avrupa’da alınan mağlubiyetler sonrası kötü durumdan bir türlü kurtulamayan Fenerbahçe’de idmandaki performansın maça yansımaması dikkat çekiyor. Karşılaşma öncesindeki idmanlarda aralıksız şut çalışması gerçekleştiren Sarı-lacivertli futbolcular, bu çalışmaları maça yansıtamıyor. Atak esnasında aniden kesilen oyuncular, stattaki psikolojik baskıdan etkilenerek yapılan çalışmalardan netice alamıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ghezzal’dan şık plase golü

Ghezzal’dan şık plase golü

Tema Tasarım | Osgaka.com