celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 6 Ocak 2016 928 Görüntüleme

Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu Arasındaki Buzlar Eridi

Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu dün akşam Bayer Leverkusen’de ülkemizi temsil eden Hakan Çalhanoğlu’na attığı mesajı sosyal medya hesabından paylaşmış ve bir anda gündeme oturmuştu.

Almanya’da bulunan Kenan Sofuoğlu kendisiyle tanışmak istediğini söylediği Hakan Çalhanoğlu‘nun kendisini tanımaması üzerine Whatsapp mesajlarını kişisel hesabından paylaşmış ve kendisiyle tanışmak isteyen birine bu şekilde cevap vermesinin doğru olmadığı mesajını yazmıştı. Dün akşamdan beri sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından olan Whatsapp mesajlarında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Kendisini tanımadığı için özür dileyen ve bir maçta misafiri olmasını istediğini söyleyen Çalhanoğlu ile Sofuoğlu arasındaki buzlar eridi. Önce Çalhanoğlu’nun Facebook hesabından yayınladığı özür mesajı bir çok kişi tarafından beğenilmiş, bunun ardından da Kenan Sofuoğlu da “insan sevdiğine darılır” diyerek buzların erimesini sağladı.

Hakan Çalhanoğlu’nun verdiği cevaba üzüldüğü ve kırgınlığını belirtmek için konuşmaları hesabından yayınladığını belirten Sofuoğlu, olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmediğini ve aralarındak, problemin iletişimsizlikten kaynaklandığını belirterek mesaj görüntülerini hesaplarından sildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com