celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 20 Ağustos 2019 404 Görüntüleme

Kadınların Aletli Pilates Keyfi

Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde mahalle sakinleri her sabah ankara aletli pilates yaparak güne sporla başlıyor.

Kadınların her gün bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yaptığı, günlük gazetelerini okuyup, kütüphanesinden yararlandığı, doğum günü gibi etkinliklere ev sahipliği yaptığı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerinin kapsamı her geçen gün artıyor.

Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde görevlendirilen pilates hocası Fatma Sonel eşliğinde her sabah ankara pilates yapan kadınlar güne sporla başlamanın keyfini yapıyor. Sabah 09:00’da başlayan spor hafta içi her gün gerçekleştiriliyor.

Uygulamadan oldukça memnun olan Kurttepe Mahallesi sakinleri, “Mahallemizde hizmete açılan Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi bizi oldukça mutlu etmişti. Bu tesiste bir araya geliyoruz, gazetelerimizi okuyoruz, çay, kahve gibi ikramlardan yararlanıyoruz. Şimdi de ankara hamile pilatesi hocası görevlendirildi ve her sabah spor yapıyoruz. Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’in genel anlamda hizmetlerinden çok memnunuz. Kadınlara yönelik projelerini de çok beğeniyoruz. Bize spor yapma olanağı sağladığı için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Adana’da paramotor paniği

Adana’da paramotor paniği

Tema Tasarım | Osgaka.com