celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 4 Ekim 2019 678 Görüntüleme

Fenerbahçe Antalyaspor maçı canlı izle | Antalyaspor – FB maçını şifresiz veren kanallar – taraftarium24

Fenerbahçe Antalyaspor maçı canlı izle | Antalyaspor – FB maçını şifresiz veren kanallar – taraftarium24 – FB Antalya canlı izle… Oynadığı son 6 karşılaşmada 3 galibiyet,2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe bu akşam karşılaşacağı Antalyasor karşısında son 6 maçında 2 galibiyet,2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan 3 puanı almak isityor. İki takım taraftarları ise maça ilişkin son gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini araştırmakta. Karşılaşma ile ilgili bilgilere ise işte buradan ulaşabilirsiniz…

Bein Sports 1 izle: Fenerbahçe – Antalyaspor maçı canlı izle FB – Antalya Lig Tv izle. Süper Lig heyecanı 7. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği kötü performanstan uzaklaşan Fenerbahçe, Antalyaspor’u ağırlayacak. Her ne kadar lig yarışının henüz başında olunsa da şampiyonluk yarışında alınacak puanlar çok önem arz ediyor. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Canlı İzle. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Şifresiz İzle. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Bein Sports İzle. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Bein Sports Canlı İzle. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı İzle Taraftarium24. Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Saat Kaçta? Fenerbahçe – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe – Antalyaspor canlı maç izle: Fener Antalya Justin Tv izle. Fenerbahçe Antalya maçı izle. Geçtiğimiz sezonu kötü geçiren Sarı Lacivertliler yeni sezona oldukça iddialı başlamıştı. Fenerbahçe Antalyaspor netspor, taraftarium 24 ve bein sports izle. Geçtiğimiz hafta Galatasaray derbisinden 1 puan çıkaran Fenerbahçe sahasında Antalyaspor’u bu akşam geçerek 3 puanın sahibi olmak istiyor. Fenerbahçe Antalya maçını donmadan şifresiz internet’ten canlı izle.

Fenerbahçe Ülker Stadı’nda saat 20:30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD 1’den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayıp kampa girdi.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, tesislerde kampa girdi.

Fenerbahçe Antalyaspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?
Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sergen Yalçın: Korkmuyoruz

Sergen Yalçın: Korkmuyoruz

Tema Tasarım | Osgaka.com