celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 5 Ekim 2019 491 Görüntüleme

Gençlerbirliği – Galatasaray canlı izle (GS – Gençlerbirliği canlı yayın)

Gençlerbirliği ile Galatasaray Süper Lig’in 7. haftasında Ankara’da kozlarını paylaşıyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde PSG’ye 1-0 yenilen Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bu sezon galibiyeti bulunmayan Gençlerbirliği ise ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig’de Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk oluyor. Haftanın merakla beklenen Gençlerbirliği Galatasaray maçı canlı izle – Şifresiz canlı maç izle. Şampiyonlar Ligi’nde futboluyla göz dolduran Galatasaray’da tek hedef 3 puan olacak. İşte Gençlerbirliği Galatasaray maçı canlı izle – Şifresiz canlı maç izle.

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği’nin konuğu oluyor. Ligde oynadığı son iki maçtan galibiyet çıkaramayan ve son olarak Şampiyonlar Ligi’nde karşılaştığı Paris Saint-Germain maçından mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, başkent temsilcisini yenip kötü gidişata son verme amacında. Süper Lig’de 6 hafta sonunda galibiyet alamayan Gençlerbirliği ise Galatasaray’ı devirip çıkışa geçmek istiyor. Cumartesi günü oynanacak mücadele öncesi iki takımın teknik direktörleri Mustafa Kaplan ve Fatih Terim, sahaya sürecekleri 11’leri büyük ölçüde belirledi. Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nin de başlamasıyla birlikte yoğun bir maç trafiğine giren Cimbom’da Terim’in rotasyona gideceği ve PSG 11’inden 4 oyuncuyu yedek soyunduracağı öğrenildi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin spor ekranı TRT Spor, 6 haftalık futbol hasretine son veriyor. Süper Lig ve TFF 1. Lig özetleri TRT Spor ekranlarında, bir klasik haline gelen canlı maç yayınları ise TRT Radyo 1’de futbolseverlerle buluşuyor. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com