celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Ekim 2019 486 Görüntüleme

Beinsports 1 Canlı izle Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle justin tv şifresiz maç

Beinsports 1 Canlı izle Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle justin tv şifresiz maç Denizli FB canlı izle, Denizli FB maçı şifresiz izle, Denizlispor Fenerbahçe şifresiz kanallar, Denizlispor Fener muhtemel 11’ler, Denizli Fener maçı canlı skor kaç kaç… Süper Lig’in 8. haftasında Denizlispor, evinde Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Milli takım arasından önceki son karşılaşmasında evinde Antalyaspor’a kaybeden Fenerbahçe, Denizlispor deplasmanında çıkış arıyor. Mehmet Özdilek’in öğrencileri ise evlerinde sarı lacivertli ekibi mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor. Denizlispor Fenerbahçe maçına dair detaylar sizlerle…

Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izle… Süper Lig’in 8.haftasında Fenerbahçe Denizli deplasmanına çıkıyor. Son haftalarda sakatlıklarla boğuşan ve son 2 maçta sadece 1 puan toplayabilen Fenerbahçe, Denizli deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Karşısında ise son 5 maçta sadece 2 puan toplamayı başaran ve geçtiğimiz hafta BTC Türk Yeni Malatyaspor’a karşı 5 gol kalesinde gören Denizlispor, evinde bu galibiyetle birlikte çıkışa geçmek istiyor.

Süper Lig’de 8. hafta heyecanı sürüyor. 8. haftada Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe’yi konuk edecek. Konuk Fenerbahçe’de alınan sonuçlar her ne kadar iç açıcı olmasa da, rakiplerinin aldığı daha kötü sonuçlar Fenerbahçe’nin değil rakiplerinin daha fazla gündemde kalmasına neden oldu. Artık galibiyet serisi yakalamak isteyen Fenerbahçe bu hafta Yukatel Denizlispor’un konuğu olacak. Denizlispor – Fenerbahçe Maçı Canlı İzle. Denizlispor – Fenerbahçe Maçı  Şifresiz İzle. Denizlispor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? Denizlispor – Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta?

DENİZLİSPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Sackey, Murawski, Aissati, Barrow, Olcay, Sacko.
FENERBAHÇE: Altay, Ozan, Zanka, Serdar, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Deniz, Zajc, Rodrigues, Muriqi.

DENİZLİSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak maçın skor takibini yukarıda paylaştığımız linkten yapabilir, ücretli üyelik karşılığında ise canlı olarak izleyebilirsiniz.

Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen sarı-lacivertliler, 7. haftada konuk ettiği Antalyaspor’a 1-0 yenilmişti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, geride kalan 7 maçta hanesine 11 puan yazdırdı. Ev sahibi Yukatel Denizlispor’un ise ligde 8 puanı bulunuyor.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com