celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 22 Ekim 2019 494 Görüntüleme

Justin tv Canlı şifresiz izle Galatasaray Real Madrid maçı az tv canlı izle

Justin tv Canlı şifresiz izle Galatasaray Real Madrid maçı az tv canlı izle – “Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz izlenir mi?” sorusu araştırılıyor. Galatasaray Real Madrid maçı canlı yayın hangi kanalda? Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz canlı izle detayları ve idman tv canlı izle ilgili bilgiler ve Galatasaray Real Madrid maçının nereden izleneceği ile ilgili detaylar haberimizde.

Galatasaray ile Real Madrid, bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde kritik bir maça çıkacak. Galatasaray – Real Madrid maçı, beIN Sports Haber’den şifresiz olarak yayınlanacak mı? Dev maç hangi kanalda? İşte cevabı…

Temsilcimiz Galatasaray kendi sahasında Real Madrid2i konuk ediyor. Galatasaray Real Madrid maçı canlı izle! GS Real maçını şifresiz veren kanallar hangileri? | Beinsports CBC Sport şifresiz canlı izleme linki burada. Galatasaray Real Madrid saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Galatasaray Real Madrid maçını Beinsports 1 Beinsport haber az tv idman tv cbcsport canlı yayınlayacak mı? Bu zorlu maçla ilgili tüm detalar haberimizde.

Galatasaray – Real Madrid yayınlayan yabancı kanallar

Türkiye: beIN SPORTS HD 1, Bein connect, Digiturk Play

İspanya: Movistar Liga de Campeones, Movistar+, Mitele Plus

İngiltere: BT Sport ESPN, BT Sport Live

ABD: Univision NOW, TUDN en Vivo, UniMás, TUDN USA, B/R Live

Nijerya: DStv Now, Canal+ Sport 1 Afrique, SuperSport 6 Africa

Azerbaycan: CBC Sport

GALATASARAY-REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray A Grubun’ndaki üçüncü maçını Real Madrid ile 22 Ekim Salı günü saat 22.00’de yapacak.

Türk Telekom Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak mücadeleyi, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetecek.

GALATASARAY-REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadele beIN SPORTS 1’den canlı yayınlanacak. Sarı kırmızılı ekip daha sonra 6 Kasım Çarşamba günü saat 23.00’da Real Madrid’in ev sahipliğinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Belçika’nın Club Brugge takımıyla deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada Fransız ekibi Paris Saint-Germain’e (PSG) sahasında 1-0 yenildi. Grupta averajla üçüncü sırada bulunan sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid’i mağlup ederek, iddiasını sürdürmek istiyor.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli turnuvasında 13 kez şampiyonluk yaşayarak bu alanda rekoru elinde bulunduran Real Madrid ise A Grubu’nda 2 maçta 1 puan alabildi.

GALATASARAY, İSPANYOL TAKIMLARIYLA 32. RANDEVUDA

Sarı-kırmızılı takım, İspanyol ekipleriyle yaptığı 31 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı. Galatasaray, Real Madrid ile bugüne kadar 7 kez karşı karşıya gelirken, 3 müsabakayı sarı-kırmızılılar, 4 maçı ise eflatun-beyazlılar kazandı.

Galatasaray, 2000 UEFA Süper Kupa maçında rakibini 2-1 yenerek kupayı müzesine götürdü. Real Madrid, bugüne kadar Türk takımlarıyla oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken 3 kez mağlup oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com