celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 1 Aralık 2019 782 Görüntüleme

Taraftarium 24 tv Canlı şifresiz izle Trabzonspor Galatasaray maçı idman tv canlı izle

Taraftarium 24 tv Canlı şifresiz izle Trabzonspor Galatasaray maçı idman tv canlı izle – Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle – Beinsports şifresiz maç izle. TFF Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray ile karşılaşıyor. Taraftarlar, bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava yayın arayışında. Bein Sports 1 izlemek için detayları derledik…

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayın haberimizde… Avrupa sahnesinden istediği sonuçlarla dönemeyen iki takım, Süper Lig’in 13. haftasında zorlu mücadelede karşı karşıya gelecek. Peki, Trabzon Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz izlenecek? Kullanıcılar, Bein Sports 1 canlı maç izlemek için araştırmalar yapıyor. Biz de TS GS maç yayın detaylarını haberimizde derledik…




Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle – Beinsports şifresiz maç izle

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayını izleyiciler tarafından araştırılıyor. Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayın ne zaman, saat kaçta? Futbolseverler heyecanla karşılaşmaları takip ediyorlar. Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Ligde yaptığı 12 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 22 puan elde eden ve ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, sahasında Galatasaray’ı yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.




Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray’ı ağırlayacak.

Medical Park Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Ligde yaptığı 12 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 22 puan elde eden ve ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, sahasında Galatasaray’ı yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

Ligde yaptığı 12 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 22 puan elde eden ve ikinci sırada yer alan bordo-mavililer, sahasında Galatasaray’ı yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor’da hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Getafe ile yapılan karşılaşmada teknik direktör Ünal Karaman tarafından dinlendirilen as kadrodaki oyuncuların, Galatasaray maçında görev alması bekleniyor.

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Filip Novak, Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz, kadroda yer alamayacak. Kas zarı yırtığı iyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Daniel Sturridge ile Caleb Ekuban’ın ise 18 kişilik kadroda olabileceği kaydedildi.

Karadeniz ekibinin Galatasaray karşısında Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini, Sosa, Obi Mikel, Yusuf Sarı, Nwakaeme ve Sörloth 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle – Beinsports şifresiz maç izle




Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)




Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Karabükspor 3. lige düştü

Karabükspor 3. lige düştü

Tema Tasarım | Osgaka.com