celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 21 Ocak 2016 892 Görüntüleme

Mustafa Koç Hayatını Kaybetti

Sabah saatlerinde kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet hastanesine kaldırılan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Amerikan Hastanesi’ne uçakla sevk edilen Mustafa Koç kısa süre önce hayatını kaybetti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç duran kalbinin çalıştırılmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberinin duyulmasının ardından Amerikan Hastanesi’ne ziyaretçi akını gerçekleşti. Spor, iş dünyası ve devlet kademesinden bir çok isim hastaneye akın etmeye devam ediyor.

Saat sabah 7 sularında kalp krizi geçiren Koç’a 4 saat müdahale edilmesine rağmen hayata döndürülemedi. Davos Zirvesi’ne yarın gidip Emma Watson’ın sorularını yanıtlamaya hazırlanan Koç’un ani ölümü hem Türkiye’de hem dünyada şok etkisi yarattı. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Mustafa Koç bir çok ulusal ve uluslararası kuruluş ve örgütlenmede yönetim kurulu üyesi ve başkan olarak görev yapmaktaydı.

Koç’un ani ölümünün ardından Twitter’da dünya listesinde 1. sıraya yerleşti ve hem Twitter’da hem de Facebook’da dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Mustafa Koç’un cenazesinin ne zaman kalkacağı ve nereye defnedileceği henüz açıklanmadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com