celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 30 Ocak 2020 476 Görüntüleme

Hakan Çalhanoğlu: Zlatan Ibrahimovic, İbrahim Tatlıses’i çok seviyor

Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, “Ibrahimovic Türk müzikleri dinliyor. Eskilerden, Türk şarkıları dinliyor. İbrahim Tatlıses’i çok seviyor. Çok enteresan bir şey” açıklamasında bulundu.

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ibrahimovic ile ilgili konuşan Hakan Çalhanoğlu, “Onunla çok iyi anlaşıyoruz. Belki görmüşsünüzdür. Türkleri çok sevdiğini söylemiştim. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz. Tecrübeli bir oyuncu. Buraya geldiğinden bu yana kaybetmedik. Katkısı çok büyük. İnşallah kaybetmemeye devam ederiz.” dedi.

“ZLATAN TÜRKÇE KELİMELER KULLANIYOR”

Milli oyuncu,”Zlatan ile dışarıda da bir dostluğum var’ desem kimse inanmayacak. Bazen kahve içiyoruz. Türkçe kelimeler de kullanıyor. Türk müzikleri dinliyor. Nasılsın, napıyosun diyor. Eskilerden, Türk şarkıları dinliyor. İbrahim Tatlıses’i çok seviyor. Çok enteresan bir şey” diye konuştu.

Ünlü futbolcu Kevin Prince Boateng de yıllar önce İbrahim Tatlıses’in “Bitanem” şarkısını dinlediği görüntüleri Instagram hesabından paylaşmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com