celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 17 Mart 2021 348 Görüntüleme

Mustafa Cengiz: Belhanda’yı yönetim kurulu gönderdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Faslı futbolcu Younes Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesi hakkında açıklama yaptı.

“HOCAMIZLA BİR SORUNUMUZ YOK”

Fernando Muslera için düzenlenen imza töreninde Younes Belhanda sorusunu yanıtlayan Mustafa Cengiz “Younes Belhanda kararını yönetim aldı. Sanki hocamızla bir sorun var, onay makamı gibi algılar öyle bir şey yok. Rakipler bizi zayıflatmak için bir sorun var havası yaratmaya çalışıyorlar. Biz hocamızla beraberiz. Hocamızın hemen hemen her şeyinden bilgisi var. Bizim onay makamımız genel kuruldur.” dedi.


Açıklamalarına devam eden Mustafa Cengiz “Fatih Terim ile asla bir sorunumuz yok. Bunu tip söylemleri değer verdiğimiz Galatasaraylı yorumcular da yaptı. Hocayı da zora sokmak istiyorlar. ‘Sen neden devreye girmedin?’ diyorlar. Bizi zaten beceriksiz ilan ettiler. Hocayı da zor duruma sokmaya çalıştılar ama bu tuzağa düşmedi.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com