celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 19 Şubat 2016 1360 Görüntüleme

Beyaz Show Bu Haftada Yok!

Yaklaşık 20 senedir aralıksız Kanal D ekranlarında Cuma günleri şov ve eğlence programı yapan Beyazıt Öztürk‘ün bu haftaki canlı yayını iptal edildi.

Öğretmen olduğunu söyleyip canlı yayına bağlanan bir kişinin Doğu bölgelerimizde yaşanan terör olaylarıyla ilgili söylemlerinden dolayı bir anda linç kampanyasına maruz kalan ve hakkında terör soruşturması açılan Beyazıt Öztürk zor günler geçirmiş ve toplumun belirli kesimi tarafından ağır eleştirelere maruz kalmıştı. Canlı yayında kontrolü dışından gelişen olay yüzünden Kanal D ekranlarında ana haber bültenine çıkarak özür dilemek zorunda kalan Öztürk’ün şov programı Beyaz Şov 3 haftadır yayınlanmıyor.

Konukları günlerdir ekranlarda dönen ve bu hafta canlı yayının tekrar başlayacağı Beyaz Show yine ekranlara gelemedi. Kanal ve Beyazıt Öztürk’ün resmi Twitter hesaplarından bir açıklama yapılmazken programın 17 Şubat’ta Ankara’da gerçekleşen ve 28 vatandaşımızın şehit olduğu bombalı terör saldırısı nedeniyle yayınlanmadığı tahmin ediliyor.

Bu gece Kanal D ekranlarında Beyaz Show yerine Hayat Şarkısı dizisinin eski bölümü ekranlara geliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com