celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 4 Nisan 2017 637 Görüntüleme

Galatasaray Adanaspor Maçından Farklı Ayrıldı

Şampiyonluk yarışından kopmamak için puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray evinde ağırladığı Adanaspor'u 4-0 mağlup etmeyi başardı.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray evinde ağırladığı Adanaspor’u 4-0 mağlup etmeyi başardı.

26. haftanın son maçında Türk Telekom Arena’da ligin son sırasında bulunan ve 1. lige düşmesine kesin gözüyle bakılan Adanaspor’u ağırlayan Galatasaray, zayıf rakibi karşısında rahat bir futbol sergileyerek maçı farklı kazanmasını bildi ve puanını 49’a yükselterek tekrar üçüncü sıradaki yerini aldı. Galatasaray bu galibiyetle beraber lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını tekrar 9’a indirirken, 2. sırada bulunan ve şampiyonlar ligi yarışında olduğu Başakşehir ile arasındaki puan farkını da 4’e indirdi.

Türk Telekom Arena’daki mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray, Selçuk İnan, Podolski ve Rodrigues’in kaydettiği gollerle maçı 4-0 kazandı. Maç 2-0 devam ederken 54. ve 58. dakikalarda hakemin çaldığı penaltı düdüğünü gole çeviren Selçuk İnan skoru maçın bitimine yarım saat kala 4-0’a getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca da maç bu skorla sonuçlandı ve sarı kırmızılı ekip evinde rahat bir galibiyet alarak taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta eski futbolcuları ve FETÖ üyesi oldukları iddia edilen Arif Erdem ve Hakan Şükür’ün ihraçları konusunda kamuoyunu uzun süre meşgul eden Galatasaray, bu galibiyetle gündemi değiştirmeyi de başarmış oldu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com