celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 3 Mart 2017 802 Görüntüleme

İçerde Dizisinde Uğur Yücel Sürprizi

Ekranların sevilen dizilerinde İçerde'nin kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel son bölümde dahil oldu.

Ekranların sevilen dizilerinde İçerde’nin kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel son bölümde dahil oldu.

Çağatay Ulusoy, Çetin Tekindor ve Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı İçerde dizisinin 23. bölümünde diziye Kudret Sönmez Tek adında bir karakterin katılacağının mesajları verilmiş; fakat yeni karakteri kimin canlandıracağı öğrenilememişti. Bugün yayınlanan İçerde 24. bölüm fragmanında Celal Duman’ın azılı düşmanı olarak karşımıza çıkacak olan bu karakteri usta sanatçı Uğur Yücel’in canlandıracağı öğrenildi. Mezarlıkta Celal Duman’ın öldürdüğü karısının mezarına çiçek koyan Kudret Sönmez Tek, intikam yemini etmişe benziyor.

Her hafta reyting rekorları kıran İçerde’de yeni bölüm heyecanı şimdiden yaşanmaya başlandı. Mert’in Celal Duman’ın adamı olduğunu kumarhane baskınında ortaya çıkan kayıp çanta ile tespit eden Yusuf Müdür’ün, bunu ne zaman Mert’e açıklayacak merakla bekleniyor.

İçerde dizisi mafya içine sızmış Sarp ve Celal’in polis içindeki adamı Mert’in üzerine kurulmuş bir senaryoya sahip. Kardeş olduklarından habersiz birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışan Mert ve Sarp’ın gerçeği ne zaman öğreneceği merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com