celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 4 Mart 2017 533 Görüntüleme

Burhan Kuzu: Atatürk ve İnönü Osmanlı Paşasıydı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, katıldığı bir konferansta şok sözlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, katıldığı bir konferansta şok sözlerde bulundu.

Burdur’da Başkanlık sistemini anlatmak için katıldığı bir konferansta konuşma yapan Burhan Kuzu, koalisyon hükümetlerinin ülkeye zarar verdiğini ve tek adam formülüyle ülkenin daha iyi kalkınacağını söyledi. Bu sistemin daha önce de cumhurbaşkanları ve başbakanlar tarafından uygulanmak istediğini belirten Kuzu, önce bu sistemin Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş isimlerini de verdi. Bu sistemi getirmeye hiçbirinin gücünün yetmediğini de sözlerine ekleyen Kuzu, doğru yürütülen bir başkanlık sisteminde kriz olmayacağının da altını çizdi.

Devlet Bahçeli ile ilgili de bu ülkeye büyük hizmetlerinin olduğunu belirten Kuzu, Bahçeli’nin darbe girişiminin ardından bu ülkenin başkanlık sistemi ile ayağa kalkacağına inandığını belirtti.

Rejimin bu sistemle değişmeyeceğinin de altını çizen Kuzu, Cumhuriyet’e birşey olmayacağını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu paşalardan İsmet İnönü hakkında da yorumda bulunan Kuzu, bu iki ismin de Osmanlı paşası olduğunu, Cumhuriyet’i kurmuş olabileceklerini ama babalarının tapulu malı olmadığını söyledi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com