celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 19 Mart 2021 397 Görüntüleme

Esenyurt’ta tırnakçılık yöntemiyle 300 doları çalmaya çalıştılar

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde uluslararası para transfer merkezi olarak da çalışan telefoncu dükkanına gelen yabancı uyruklu 3 şüpheli, alışveriş yapmak istedi.

Alışveriş için döviz veren şüpheliler, kasadaki Abdulmelik Güler’i oyalayarak tırnakçılık yöntemiyle 300 doları cüzdanının altına sakladı.

YAKALANINCA PARALARI BIRAKIP KAÇTILAR

Şüphelinin bu durumunu fark eden Güler, tepki gösterdi. Yakalandığını anlayan şüpheli ve yanındakiler, ellerindeki 100 doları da bırakarak kaçmaya başladı. Şüphelilerden birisi kendisi bekleyen araca binip kaçmaya çalışırken aracın altında kalma tehlikesi atlattı.

Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

“AVA GİDERKEN AVLANDILAR”

Olayı anlatan iş yeri çalışanı Abdülmelik Güler, ”Dün akşam saatleriydi. Üç kişi önce buraya gelerek telefon aksesuarları aldılar. Aldıkları ürünlerin parasını verdiler. Daha sonra benden 100 dolar istedi koleksiyon yapıyormuş. Ancak seri numarası kendi için önemli olduğunu kendisinin, paralar içinden seçeceğini söyledi. Bende bir gariplik olduğunu fark edip dikkatli bakmaya başladım. O sırada paraları eline alıp bir kısmını cüzdan altına koydu. Fırsat vermeyip cüzdanını elinden aldım. Benden tırnaklamaya çalıştığı paraları bırakıp kaçtılar. Bu sırada benden mal almak için verdikleri 100 dolar da bana kaldı. Kaçarken biri ezilme tehlikesi de geçirmiş. Resmen ava giderken avlandılar.” diye konuştu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com