celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Şubat 2016 915 Görüntüleme

Fenerbahçe’ye Rus Oyunu

Geçtiğimiz hafta İstanbul Ülker Stadyumu’nda oynanan UEFA Kupası maçını Lokomotiv Moskova‘ya karşı 2-0 karşı kazanan Fenerbahçe yarın Rusya’ya uçuyor.

UEFA Kupası‘nda son 32’ye kalan Fenerbahçe son 16’ya kalmak için yarın Lokomotiv Moskova’yla Rusya’da karşılaşacak. Deplasmanlara özel uçakla giden Fenerbahçe’ye son aylarda Rusya ve Türkiye arasında tırmanan gerilim nedeniyle izin çıkmadı. Fenerbahçe bu yüzden Rusya’ya özel uçakla değil, Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla uçacak. Yarın sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan THY’ye ait tarifeli uçakla Rusya’ya hareket edecek olan Fenerbahçe’ye karşı Rusya sınırlarına girildiğinde de zorluklar çıkartılarak yıldırma politikası izlenmesi bekleniyor.

Fenerbahçe son antremanını yarın maçın oynanacağı statta yapacak ve akşam da maça çıkacak. Lokomotiv Moskova’nın Stadı’nda oynanacak maça Fenerbahçe 2-0’lık skorun avantajıyla gidecek ve rakibinden gol yememeye çalışacak. Fenerbahçe’nin rakip kalede bulacağı bir gol Moskova’nın işini daha da zora sokacak. Futbol otoriteleri tarafından çok büyük bir sürpiz olmadığı takdirde Fenerbahçe’nin turu geçeceğine garanti gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe maçın ardından bir gün Rusya’da konaklayacak ve ertesi gün yine Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla Türkiye’ye dönecek.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com