celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 22 Mart 2021 355 Görüntüleme

İzmir’de park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü kaçtı

İzmir’in Konak ilçesi Çınartepe Mahallesi Güneş Caddesi’nde meydana gelen olayda, Murat K. yönetimindeki 35 ACF 861 plakalı kiralık otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu, park halindeki Muzaffer Kızıltaş’a ait 35 ABH 38 plakalı otomobile çarptı.

YARALI KADINI BIRAKIP KAÇTI

Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Didem S. araçta sıkışırken, sürücü Murat K. ise yaya olarak kaçtı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Didem S., Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kolunda kırık olan Didem S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Murat K.’nın otomobilinde içki şişeleri göze çarparken, polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

“BEN KADINA MÜDAHALE EDERKEN BEYEFENDİ KAÇTI”

Kazanın görgü tanıklarından Serpil Karataş, yaşadığı korkuyu anlattı. Karataş, “Beyefendi arabadan indi, kadının yanından, tekrar arabaya geldi. Ben kadını sakinleştirmeye çalıştım.

Kadın paniklemişti bağırıyordu. Ben kadına müdahale ederken beyefendi kaçtı” dedi.

“DEPREM Mİ OLUYOR?”

Kazanın meydana geldiği yerde oturan İbrahim Yamaç ise kaza sırasında deprem olduğunu düşünerek korku dolu anlar yaşadığını ifade ederek, “Korkmak ne kelime, yataktan fırladık. Ben dedim ne oluyor acaba deprem mi oluyor? Aşağı indim baktım fırtına kopuyor” diye konuştu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com