celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 22 Mart 2021 412 Görüntüleme

4 büyükler, Bankalar Birliği ile yeni sözleşme imzalıyor

Her yıl biraz daha katlanan borçları çevirmekte güçlük çeken 4 büyükler, yeni bir hamle yaptı.

Daha önce Bankalar Birliği ile anlaşan kulüpler, sözleşmenin revize edilmesini istemişti.

Yapılan görüşmelerin ardından mutabakata varıldığı ve daha önce imzalanan 2 yılı anapara ödemesiz ve 5 senelik olan anlaşmanın, 9 yıl olarak revize edileceği öğrenildi.

2 YIL ANAPARA ÖDEMESİ YOK

7+2 yıl olarak imzalanacak anlaşmaya göre kulüpler, 2 yıl boyunca anapara ödemesi yapmayacak. Anapara ödemesi 3. yıldan itibaren başlayacak.

Milliyet’in haberine göre; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları bugün Denizbank Genel Müdürlüğü’nde bir araya gelecek. Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank ve Yapı Kredi’nin genel müdürleri ve temsilcilerinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir de toplantıda yer alacak.

Zirvede yeniden yapılandırmanın koşulları son kez masaya yatırılacak ve taraflar kritik konularda görüş alışverişinde bulunacak. Bankalar Birliği’nin, kulüpler ile bankaların daha önce birlikte belirledikleri planı onayladığı ve 7+2 yıllık yeniden yapılandırma anlaşması için mutabakat sağlandığı aktarıldı.

Bugünkü zirvede kulüpler ile bankaların yeni yapılandırmaya imza atacağı ve anlaşmanın daha sonra kamuoyuna resmen duyurulacağı vurgulandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com