celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Mart 2021 409 Görüntüleme

Ali Koç’tan futbolculara: 25 milyon arkanızda

Gençlerbirliği’ne yenilerek taraftarını üzen Fenerbahçe, pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Ezeli rakibini yenerek yeniden yarışa ortak olmak isteyen sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç, oyuncularla bir toplantı yaptı.

“SİZE GÜVENİYORUZ”

Koç, “Kazanmak zorundayız ancak bu bizim üstümüzde baskı yaratmamalı. Biz hep yanınızdayız ve sonuna kadar beraber devam edeceğiz. Sadece biz değil, 25 milyon Fenerbahçe taraftarı da hepinizin arkasında, hepinizin yanında. Size güveniyoruz, inanıyoruz.” dedi.

Beşiktaş karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Fenerbahçe’de teknik patron Erol Bulut da başkan Ali Koç’a derbide galibiyet sözü verdi.

ALİ KOÇ’UN DERBİ KABUSU

Öte yandan Ali Koç döneminde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı sadece 1 kez sahadan zaferle ayrıldı.

Toplam bu iki takımla 11 randevuda 6 beraberlik, 4 yenilgi alındı. Ayrıca Galatasaray’a karşı 21, Beşiktaş’a ise 15 yıllık Kadıköy’de yenilmezlik serisi de bu dönemde bitti.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com