celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 31 Ocak 2017 550 Görüntüleme

Kadir Topbaş Darbe Komisyonunu Yanıtladı

15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminde ilk işgal edilen yerlerden biri olan ve darbecilerin WhatsApp yazışmalarında kilit önem taşıdığı anlaşılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş darbe komisyonunun sorularını yazılı olarak cevapladı.

FETÖ’cü darbe girişiminin olduğu sırada Amerika’da bulunan ve bu tesadüf yüzünden eleştiri oklarının hedefinde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş darbe komisyonunun sorularını yanıtladı. 12 Temmuz’da Amerika’ya giriş yaptığını ve planlı programına göre 20 Temmuz’da dönüşünün belirlendiğini belirten Topbaş bu programını İstanbul Valiliği’ne de önceden bildirdiğini belirtti. Darbe girişimini haber alır almaz Belediye çalışanlarını arayarak darbeye direnmeleri talimatını verdiğini sözlerine ekleyen Topbaş FETÖ’ye başkanlığı döneminde ayrımcılık ve iltimas yapmadığının altını çizdi. FETÖ’nün gerçek yüzünü 17-25 Aralık’tan sonra gördüğünü ve örgütün 2007 yılından beri itibarını zedelemek ve görevden el çektirmek için çalışma yürüttüğünü Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yapılan FETÖ işlemlerinde de 1108 personel hakkında soruşturma açıldığını belirtti.

Belediye ve taşeron firma çalışanların dosyalarının da MİT’e gönderildiğini belirten Topbaş, FETÖ’cü darbe girişimine direnenlerden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com