celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 25 Ağustos 2021 641 Görüntüleme

Windows 10 Pro Satın Al!

Piyasada var olan işletim sistemleri farklı amaçlar için kullanılır. Açık kaynak kodlu işletim sistemleri, askeri yetkililer ve polis teşkilatı güvenlik amaçlı kullanır. Piyasada yer alan Windows gibi işletim sistemleri gündelik hayatı kolaylaştırmak adına tercih edilir. Windows işletim sistemi bireysel ve kurumsal kullanımda sektör içerisinde yüzde doksan beş payı ile zirvede yer alır.

Windows 10, Windows serisinin en güncel versiyonudur. İster bireysel ister kurumsal olarak tercih edebilirsiniz. Kendi içerisindeki sürümleri ile her türlü alternatife imkân tanıyor. Microsoft, Windows 10 satın al diyerek 2015’te piyasaya sürdü. Muhteşem görsel tasarımı, eşsiz kullanıcı deneyimi ile adından söz ettiriyor.

Windows 10 İşletim Sistemi Nedir?

Windows 10, Microsoft tarafından üretilen ve piyasaya sürülen en güncel Windows serisidir. Piyasada yer aldığı altı yıldır inanılmaz bir gelişim ve değişim gösterdi. Her versiyonunda biraz daha gelişti ve kullanıcılarını mest etti. Bünyesindeki farklı özellikleri ile her kesimden kullanıcılara göz kırpıyor. Pro versiyonu, Windows 10 pro satın al reklamı ile daha çok dikkati topluyor.

Hiç Windows kullanmayanlar kişilerin bile adapte olabilmesi için başlat menüsü yeniden tasarlandı. Ayrıca görev çubuğunda yer alan arama kutusu ile yazılımdaki herhangi bir yere kolayca ulaşım sağlanabilir. Bitlocker özelliği ile dosya ve klasörler tek tek şifreleniyor. Böylece dosya ve klasörlerin güvenliği sağlanmış olur.

Windows 10 Takımı Nasıl Çalışır?

Windows üretilmeden önce Microsoft üretimi olan MS-DOS kullanılırdı. MS-DOS, metin tabanlıdır. Klavyeden girilen komutlar ile yönlendirilir. Görsel, sesli ve işitsel iletişim araçları bulunmaz. Bir süre sonra ihtiyaçlara cevap vermemesi nedeniyle Windows üretildi. En güncel versiyon Windows 10’dur. Microsoft, ABD merkezli çok uluslu bir firmadır. Windows 10 üretiminde her milletten alanında uzman geliştiriciler yer alır.

Önceki sürümlerde yer alan sorunların çözülmesini sağlayan ekip, Windows 10 ile yepyeni bir başlangıç yaptı. Windows 10 lisans satın al uygulaması ile Windows 10 ekibi, etkinleştirme sorununa çare oldu. Microsoft bünyesinde Türkiye, İngiltere, Hindistan, Afrika, Pakistan gibi ülkelerden milyonlarca personel bulunur. Microsoft’un Türkiye’de temsilciliği bulunur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com