celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Ekonomi 5 Nisan 2022 385 Görüntüleme

Fiyat istikrarı için dördüncü kez toplanıldı

Fiyat İstikrarı Komitesi, ekonomi ile ilgili bakanlık ve birimlerin bir araya gelerek sorunlara yönelik daha sağlıklı karar alınması üzerine kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki Fiyat İstikrarı Komitesi, mart ayı enflasyon verilerini, ekonomik temellerle bağdaşmayan fiyat artışlarına karşı önlemleri, enflasyon ile mücadele çalışmalarını ve gıda arz güvenliği konularını ele alıyor.

“MART AYI ENFLASYON VERİLERİ KONUŞULACAK”

Hazine ve Maliye Bakanlığı Emek Yerleşkesi’nde düzenlenen ve Bakanlığın koordinasyonunda her ay düzenlenen toplantıda, mart ayı enflasyon verileri, ekonomik temellerle bağdaşmayan fiyat artışlarına karşı önlemler, enflasyon ile mücadele çalışmaları ve gıda arz güvenliği konuları ele alınıyor.

KOMİTEYİ OLUŞTURAN İSİMLER

Toplantıya, Bakan Nebati’nin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nun katılıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com