celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 28 Şubat 2017 743 Görüntüleme

Niran Ünsal Tesettürden Çıktı Sosyal Medya Kaynadı

Geçtiğimiz sene AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaklaşmaya başlayan ve yandaş basında boy göstermeye başlayan Niran Ünsal ilginç bir karar alarak türban takmıştı.

Geçtiğimiz sene AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaklaşmaya başlayan ve yandaş basında boy göstermeye başlayan Niran Ünsal ilginç bir karar alarak türban takmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlerinde boy göstermeye başlayan Niran Ünsal bir süre sonra televizyon programlarına çıkarak başını kapattığı için sahne alamadığını ve içkili mekanlarda şarkı söyleyemediğini belirtmiş, para kazanamadığını ifade etmişti. Başı kapalı olmasına rağmen içkili mekanlarda sahne almak istediğini de belirten Ünsal, muhafazakar kesimden büyük tepki görmüştü. Peruk takarak sahne almaya başlayan Ünsal’ın bulduğu bu ilginç yol da çare olmayınca başını tekrar açmaya karar verdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan bir magazin programına katılan Niran Ünsal, para kazanamadığını ve ticari kaybı olduğunu ifade ederek tekrar açılmaya karar verdiğini ifade etti. Sanatçı olarak kalabilmek için başını açmaya mecbur kaldığını belirten Ünsal, kendisiyle beraber ekibinin de ticari anlamda zarar gördüğünü, peruk takmasının da çözüm olmaması üzerine tesettürü çıkarma kararı aldığını belirtti.

Niran Ünsal’ın bu kararı sosyal medya kullanıcılarının da diline düştü ve yüzlerce espirili paylaşım yapıldı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com