celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 18 Mayıs 2022 354 Görüntüleme

Kastonya Wood Design

Yaptığı başarılı projelerle adından söz ettirmeyi başaran ve bir çok ünlü markaya özel ürün tasarımı yaparak çalışmalarını sürdüren Kastonya Wood Design, İstanbul Fatih’teki merkezinde hizmet vermeye devam ediyor. İlk olarak 1950 yılında İstanbul Tahtakale’de kurulan firma, 72 senedir 4 kuşak aile üyeleriyle başarılı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bir çok kategoride yüzlerce ürünü web sitesi kastonya.com.tr üzerinden de satışa sunan Kastonya markası başarılı tasarımları ve kaliteli ürünleri ile kullanıcılardan tam not almayı başardı. Amaçlarının “kaliteli kullanışlı doğal ahşap ürünlerini düşük fiyata sunarak daha fazla kişiyi mutlu etmek” olduğunu web sitesinde dile getiren firma ana prensibini de verdiği sözleri yerine getirmek olarak ifade ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ankara’da Eşya Alanlar

Ankara’da Eşya Alanlar

Tema Tasarım | Osgaka.com