celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 20 Mayıs 2022 262 Görüntüleme

Ankara Merkezli Nyz Akademi Eğitim ve Danışmanlık firması bir rekora imza attı.

Ankara Merkezli Nyz Akademi Eğitim ve Danışmanlık firması bir rekora imza attı.
Kariyerine ve geleceğine değer veren vatandaşlarımızın tercihi Nyz Akademi oldu!

Kendi sektöründe lider konumda olan, nitelikli eğitim anlayışı ile sertifikalı eğitim veren eğitim kurumu Nyz Akademi, Nisan Ayı içerisinde mesleki eğitim sertifikası ile 1248 vatandaşımızı başarılı bir eğitim süreci ile sertifika sahibi yaptı.

Nyz Eğitim Kurumu yönetim kurulu ise basın mensuplarına şöyle bir açılama yaptı:

– İş ve işçi bulma imkanlarının kısıtlı olduğu günümüz şartlarında vatandaşlarımız kendini kanıtlamak ve kariyerlerine yön vermek amacı ile sertifikasyon ve online eğitim programlarına yönelmekte. Bu bağlamda ise Nyz Akademi olarak biz de vatandaşlarımızın geleceklerine yönelik eğitimleri nitelikli bir şekilde, akademisyenler ve alanında uzman eğiticiler ile tamamlayarak sertifikasyon programlarına alıyoruz.

Geleceğin meslekleri ya da geleneksel zanaatkarlar için ustalık belgesi ve kalfalık belgesi eğitimleri ile vatandaşlarımıza online eğitim imkanı sağlayan Nyz Akademi başarılarına devam edecek gibi görünüyor.

Nyz Akademi yapısını incelediğimiz zaman ise, ustalık belgesi, kalfalık belgesi, hasta kabul k ve arıcılık ile vatandaşlarımıza hizmet veren Nyz Akademi teknolojik eğitim portalları ve nitelikli eğitimleri ile her zaman bir numara olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com