celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Yaşam 19 Eylül 2022 278 Görüntüleme

Belçika Kurdu İlanları

Belcika Kurdu İlanları arasında gezip duruyorsanız, bu arayışınızı sonlandırma vakti geldi.

Öncelik satın almak ve sahiplenmeyi düşünüyorsanız, Belçika Kurdu ırkının size uygun bir köpek olup olmadığı konusunu iyi incelemeniz gerekmektedir. Sonrasında ise, piyasadaki en iyi ilan sitesi olan patiilan.com sitesini ziyaret ederek, Belçika Kurdu İlanları arasından kendiniz için bir köpek bulabilirsiniz. Bu anlamda size, bu köpek ırkı için bazı özelliklerinden bahsetmek ve tanımanızı sağlamak doğru olur.

Belçika Kurdu Özellikleri

Belçika Kurdu; Malinois yahut çoban köpekleri olarak nitelendirdirildiklerinden dolayı, Belçika’nın Çoban Köpekleri şeklinde de bilinen bir köpek ırkıdır. İyi bir bekçi ve koruma kollama köpeği olduklarından dolayı bu tip görevler için de kullanılmaya başlanmıştır.

18.YY sonlarına doğru yapılan köpek şovları neticesinde, ismini duyurmuşlardır. Ancak o dönemde Belçika ile özdeşleşecek bir cins aranmaktaydı. Belçika Kurdu’nun tam olarak temsil kabiliyetine sahip olup olmadığı mevzusunda şüpheler vardı. Daha sonrasında Malines şehri yakınlarında bu türün uzun tüylü olmayanları yetiştirilmesi sağlandı. Geçen yıllar içerisinde de Malinios ismi ile anılan bu ırk popülerlik kazanmıştır.

Araya II. Dünya Savaşı girmesi ile bütün canlı soyları tehlikeye girmişti. Belçika Kurdu cinsinde kayıplar yaşansa da 1960’lı yıllar sonrası itibari ile yine üretimleri sağlandı.

Oldukça iyi koku alma yetisinde olan Belçika Kurdu, çeşitli görevlerde yer almışlardır. Genellikle polis ve asker gibi mesleki gruplarda oldukça işe yaradığı anlaşılmıştır. Bilhassa ateşli patlayıcılar, narkoterör, kaçakçılık, arama kurtarma ve şüpheli takibi benzer biçimde işlerde oldukça yeteneklidir.

Kaynak : https://patiilan.com/17754/belcika-kurdu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bk Express Büyüyor

Bk Express Büyüyor

Tema Tasarım | Osgaka.com