celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Şubat 2017 549 Görüntüleme

Saffet Sancaklı’nın Eşi Hayatını Kaybetti

2 hafta önce İstanbul'daki evinde yalnız kaldığı bir sırada silahla intihar eden ve yaklaşık 2 haftadır yoğun bakım ünitesinde hayata döndürülmeye çalışılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi bugün hayatını kaybetti.

2 hafta önce İstanbul’daki evinde yalnız kaldığı bir sırada silahla intihar eden ve yaklaşık 2 haftadır yoğun bakım ünitesinde hayata döndürülmeye çalışılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı‘nın eşi bugün hayatını kaybetti.

Öğretmen olan Hülya Sancaklı arkasında not bırakmadan 14 Ocak’ta intihar etmiş ve haberi Meclis’te anayasa değişikliği oylamasında alan Saffet Sancaklı Başbakanlığa ait özel uçakla hemen İstanbul’a gitmiş ve koşarak hastaneye giren Sancaklı’nın son derece üzgün olduğu görülmüştü.

Yaklaşık 20 gündür komada olan Hülya Sancaklı’nın ölüm haberini MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Facebook’tan duyurdu. Hastanede özel bir odada taziyeleri kabul eden Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın son derece üzgün olduğu belirtilirken hastaneye CHP, MHP ve AK Parti’den bir çok siyasetçi taziye ziyaretinde bulundu.

Vefat haberinin ardından Beylikdüzü Belediyesi taziye çadırı kurarken, hastaneye girişte de polis kontrol noktası oluşturdu.

Yugoslavya göçmeni olan Saffet Sancaklı Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarda futbol oynamıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com