celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 7 Ekim 2022 285 Görüntüleme

Bursa’ya meteorolojiden 6 ilçe için sarı uyarı geldi

Bursa’nın 6 ilçesi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı uyarı aldı. Gürsu, Yenişehir, Kestel, İnegöl, İznik ve Orhangazi ilçeleri olmak üzere sabaha karşı saat 04.00’den itibari ile başlaması beklenen şiddetli yağışın, gece 23.59’a kadar sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verip uyarısını yaptı;

Dikkatli olunması çağrısı yapıldı

“Yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

6 ilçeye sarı uyarı verildi

İHA’dan edinilen bilgiye göre; uyarılar üzerine Bursa’nın 6 ilçesi, haritada sarı renk ile işaretlendi.

Sarı rengin anlamı ‘Hava durumu potansiyel tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır’ uyarılarını kapsamaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com