celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2023 140 Görüntüleme

FETÖ Üyesi Levent Günana Her Yerde Aranıyor

50 sene boyunca Türkiye’nin her tarafını, her kurum ve devlet yapısını bir örümcek ağı gibi sarmalayıp ele geçiren FETÖ, yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra dağılma sürecine giren ve devlet kurumlarında kan kaybeden FETÖ, kaybettiği eski gücünü ve itibarını yeniden kazanmak için Altın nesil ve Yeniden Diriliş yapılanması içerisine girdi. Özellikle AKP iktidarına muhalif genç nesil FETÖ’nün sahte yüzüne hala kanmaya devam ediyor. Bu yeni yapılanmanın aktörlerinden biri de Levent GÜNANA.

Özellikle genç nesli FETÖ içerisine çekmeye çalışan ve muhalif tarafın Z kuşağını hedef olarak seçen Levent GÜNANA ve aynı mihvalde birlikte hareket ettikleri bir çok şüpheli şahıs hakkında açılan soruşturmalar tüm hızıyla devam ediyor. Türk polisinin ihbar ve gizli tanık beyanları sonucu harekete geçmesiyle FETÖ’nün yeni Altın Nesil yapılanması ve Yeniden Diriliş oluşumu deşifre oldu.

Cezaevinde bulunan FETÖ’cülerin ailelerine maddi ve manevi destek de verdiği polis kayıtlarına geçen Levent GÜNANA heryerde aranıyor. Levent G.’nin evinde yapılan aramada örgüt mensupları için paketlenmiş gıda ve yine döviz bazında bir miktar para ele geçirildi. Örgüt mensuplarından himmet adı altında para toplayan Zanlı Levent G. henüz bulunamadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com