celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 4 Mart 2023 198 Görüntüleme

Erdal Akbal Kimdir ?

ERDAL AKBAL 03.06.1990 doğumlu aslen Erzurum’lu olup doğma büyüme Ankara’da yaşamaktadır. Ankara’nın Mamak ilçesinde büyümüştür. İş hayatına küçük yaşlarda başlayan ERDAL AKBAL ailesine destek olmak amaçlı ilk olarak Demirci Atölyesi’nde çalışmış daha sonrasında kendi çabaları ile Dumlupınar Üniversitesi’ni kazanarak kendi hayatında bir yol çizmeye çalışmıştır vatan millet sevdalısı olan ERDAL AKBAL o zamanlarda okul başkanlığını alarak Dumlupınar Üniversitesi adı altında çok büyük çalışmalara imza atmıştır mezuniyetinden sonra arabalara olan ilgisi ile bilinen ERDAL AKBAL kendi şahsına alınan araçları şahsi binmek adına yapmaya başlarken bir anda Türkiye’nin araba camiasında ismini duyurmaya başlamıştır.

Hobby amaçlı yaptığı işi ülkenin çoğu yerinde bilen duyan insanlar var olmaya başlamış ve onun hayatı için yeni bir başlangıç olmuştur. Üniversite yıllarından sonra çalışmak amaçlı girdiği işten ayrılıp kendi ALZ MOTORS adı altında bir galeri kurarak Türkiye’nin nadide araçlarını yaparak gücüne güç katmış bir anda araba camiasında sevilen sayılan bir isim haline gelmiştir. Bu kadar güce, sevgiye sahip olan ERDAL AKBAL yaşadığımız üzücü deprem zamanında da kendisini göstererek deprem bölgesinde kendi ekibi ile yapmış olduğu yardımlar ve organizasyonlar ile bu zamanlarda da memleketinin ve milletinin yanında olduğunu göstermiştir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com