celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 12 Mart 2017 575 Görüntüleme

Hollanda Konsolosluğu’na Türk Bayrağı Asıldı

Hollanda'yla yaşanan gerilimin ardından Ankara ve İstanbul'da bulunan Hollanda Konsolosluğu önünde protesto gösterileri yapılırken bugün İstanbul'da İstikal Caddesi'nde yer alan Hollanda Konsolosluğu'da ilginç bir protesto yapıldı.

Hollanda’yla yaşanan gerilimin ardından Ankara ve İstanbul’da bulunan Hollanda Konsolosluğu önünde protesto gösterileri yapılırken bugün İstanbul’da İstikal Caddesi’nde yer alan Hollanda Konsolosluğu‘da ilginç bir protesto yapıldı.

Bugün öğle saatlerinde Hollanda Konsolosluğu’nda bulunan Hollanda Bayrağı indirilerek yerine Türk Bayrağı çekildi. Bayrağı çeken protestocu bayrağı göndere çektikten sonra tekbir getirerek gözden kayboldu. Protestocunun kimliği konusunda bir bilgi alınamazken konsolosluk çalışanlarından biri olduğu düşünülüyor. Kısa bir süre gönderde kalan Türk Bayrağı yerine bir süre sonra yeniden Hollanda bayrağı asıldı.

Bu protestonun dışarıdan bir kişinin içeriye girerek yapma ihtimalinin çok düşük olduğu, konsolosluk çalışanı bir Türk’ün yapmış olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken, yaşanan bu olayın ardından konsolosluk binası önünde güvenlik önlemleri de had safhaya çıkartıldı. Beyoğlu’ndaki konsolosluk binası önünde, özel harekat polisleri ve çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken bina önüne bariyerler konuldu.

İstanbul’da yaşanan bu olayın ardında Ankara’da Hollanda Büyükelçiliği önündeki güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartılırken büyükelçilik binasına giriş ve çıkışlara polis izin vermiyor.

Hollanda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuş iznini iptal ederken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da Rotterdam Başkonsolosluğuna gitmesine izin vermemişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com