celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Mart 2017 606 Görüntüleme

Dev Derbide Fenerbahçe Küllerinden Doğdu

Spor Toto Basketbol Ligi 21. hafta mücadelesinde karşılaşan iki ezeli rakip Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe Ülker maçında gülen taraf sarı lacivertli ekip oldu.

İstanbul’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi baştan sona üstün götüren Galatasaray son periyotta Fenerbahçe’nin üçlüklerine engel olamayarak maçı 79-75 kaybetti. Maçın son dakikalarında ve bitiş düdüğü ile beraber tribünlerde gerilim yükselirken sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Gigi Datome’nin başı yarıldı.

Ligde zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isteğiyle Galatasaray deplasmanına çıkan Fenerbahçe Ülker son periyota kadar istediği oyunu sergileyemediği için maçı geriden takip etmek zorunda kaldı. İlk yarıyı 13 sayı geride kapatan Fenerbahçe üçüncü periyodun sonunda da 6 sayı geride olmasına rağmen son periyota son derece istekli çıktı. Bogdanovic ve Vesely’nin bulduğu sayılarla bir anda öne geçmeyi başaran Fenerbahçe maçı bırakmayarak 79-75 kazanmasını bildi.

Fenerbahçe’de 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaşmayı başarırken Bogdanovic ve Ali Muhammed 16 sayılık performanslarıyla takımlarının kazanmasında büyük rol oynadı. Galatasaray’da ise Micov’un 15 sayılık performansı maçı kazandırmaya yetmedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com