celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 3 Nisan 2017 664 Görüntüleme

FETÖ Soruşturmasında Yeni İhraçlar Geldi

FETÖ soruşturması çerçevesinde meslekten ihraçlara bir yenisi de Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu'ndan geldi.

FETÖ soruşturması çerçevesinde meslekten ihraçlara bir yenisi de Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu’ndan geldi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulu FETÖ soruşturması çerçevesinde 45 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Geçtiğimiz günlerde Atilla Taş’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi tahliye eden mahkeme başkanı ve hakimler de HSYK tarafından açığa alındı.

Atilla Taş ile beraber 13 isim İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, serbest bırakıldıkları günün akşamında tekrar gözaltına alınmışlardı. Serbest bırakılan 8 kişi ise cezaevi çıkışında tekrar gözaltına alınarak Emniyet’e götürülmüştü.

İhraçlar hakkında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise açığa alınan kişilerin henüz görevden alınmadıklarını haklarındaki soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com