celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Ağustos 2017 627 Görüntüleme

Ankaragücü İlk Maçında Berabere Kaldı

Başkent Ankara’nın köklü kulüplerinden ve bu sene TFF 1. Lig’e çıkmayı başaran Ankaragücü, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda ligin açılış mücadelesinde Erzurumspor ile berabere kaldı.

Dün akşam TFF 1. Lig’in açılış mücadelesinde Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Erzurumspor’u ağırlayan Ankaragücü’nü taraftarları yalnız bırakmazken maç golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda açıklama yapan Ankaragücü teknik direktörü İsmail Kartal pozisyonları değerlendiremedikleri için 1 puana razı olduklarını belirtirken, Erzurumspor teknik direktörü Osman Özköylü ise 1 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle transfer yasağı getirilen Ankaragücü’nün borçlarını geçtiğimiz günlerde yapılan bir toplantıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Ankaralı iş adamları ödeme kararı almıştı.

Ankaragücü ikinci hafta Altınordu deplasmanına çıkacak. Erzurumspor ise Balıkesir’i ağırlayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com