celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 6 Ekim 2017 871 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erol Kaya İle Görüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa etmesiyle başlayan yerel yönetimlerdeki değişikliklerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile bugün saat 11:00’de görüşecek.

Son olarak dün akşam saatlerinde istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı olduğunda partideki metal yorgunluğu atmak için değişikliklere gideceği sinyallerini vermişti. Birçok il ve ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla bu süreç başlamış, son olarak belediye başkanlarının istifa ettirilmesi ile devam etmişti. Bütün bu gelişmelerin ardından Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile görüşecek.

Önümüzdeki hafta AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısı var. Bu süre içinde parti içindeki istifa gündemine ilişkin olarak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

Bu görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi programında yer almadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com