celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 9 Ekim 2017 1503 Görüntüleme

Ufuk Özkan Kalk Gidelim Dizisi İle TRT’de!

Ekranların sevilen yüzlerinden Ufuk Özkan TRT ekranlarında yayınlanacak Kalk Gidelim adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Staff Film’in yaptığı, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği dizide Ufuk Özkan ailenin tüm sorumluluğunu üzerine üstlenen ‘Seyfettin Dal’ karakterini canlandıracak.

Ufuk Özkan’ın başrolü oynadığı dizide Ayça Varlıer, Erkan Sever, Mehtap Bayrı ve Beyazıt Gülercan gibi ünlü isimler yer alıyor.

1975 yılında Almanya’da doğan Ufuk Özkan, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun’a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nda da oyunculuk yapmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanca ve İngilizce bilmektedir. “Geniş Aile” dizisinde “Cevahir” karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan’da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com