celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 25 Ekim 2017 1498 Görüntüleme

Atilla Taş Tahliye Edildi

FETÖ‘nün medya yapılanmasına dahil olduğu gerekçesiyle 14 aydır tutuklu olarak yargılanan Atilla Taş ve gazeteciler Murat Aksoy ile Davut Aydın dün gece saatlerinde tahliye edildi.

FETÖ’nün gazeteleri Zaman ve Bugün’e kayyum atandıktan sonra çıkarılan Meydan Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Atilla Taş, 14 aydır tutuklu bulunduğu davada dün gece tahliye edildi. CHP Milletvekili Ali Şeker ve yakınlarının cezaevi çıkışında karşıladığı Taş ve gazetecilerin büyük sevinç yaşadığı gözlendi.

Çıkışta cezaevinde evlendiği eşi Meltem’e uzun süre sarılan Atilla Taş halkın bu ülkenin nefes almaya ihtiyacı var diye konuştu. Attığı tweetlerin de FETÖ davasında delil olarak sunulduğu Taş bundan sonra sadece bayramlarda tweet atacağını dile getirdi.

Attığı Tweetlerin hatırlatılması üzerine Taş; “1 milyon 700 bin takipçim var. Verdiler gazı, verdiler. En son Silivri’yi boyladım. Bunların hepsi sanal. Bundan sonra bayramlarda Tweet atacağım. Hükümeti seviyoruz. Hükümeti eleştirmesinler, muhalefet etmesinler. Benim başıma gelen onların başına da gelebilir. Sonuçta hükümette bizim. Ülke de bizim. Artık sadece şarkı söyleyerek insanlara eziyet edeceğim. Ben yıllarca bu ülkede şarkı söyledim tutuklanmadım. Tweet attım tutuklandım. Ben bundan sonra yine müziğe döneceğim. Beni cezaevine atanlara teşekkür ediyorum. Yoksa hayatta evlenmezdim. Onların sayesinde yuva sahibi oldum” diye konuştu.

Gazeteci Murat Aksoy ise; “Mutluyum. 421 gün oldu. Geçt de olsa adalet yerini buldu. Benim tek suçum yazı yazmak. Ben çıktım. Kendim için ve ailem için mutluyum ama içeride gazeteci arkadaşlarımız var. Tek temennim en kısa sürede gazetecilerin bir an önce tahliye olması” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com