celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 9 Şubat 2017 601 Görüntüleme

İstanbul Emniyeti’nde Uyuşturucu Ticareti Şoku

Geçtiğimiz gün bir uyuşturucu kuryesini takibe alan Narkotik timleri yaptıkları operasyonda İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı'na ulaşınca ne yapacaklarını şaşırmıştı. Bugün İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz gün bir uyuşturucu kuryesini takibe alan Narkotik timleri yaptıkları operasyonda İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı’na ulaşınca ne yapacaklarını şaşırmıştı. Bugün İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla dün gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. savcılığın itirazının ardından bugün tekrar gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Üsküdar Paşakapısı Cezaevi’ne gönderildi. Cezaevine girerken yüzünü kapatan Ö.C. suçlamaları reddederken beraber suçlandığı kişileri kendisinin yakalattığını iddia etti.

Gözaltına alındıktan sonra dün hemen açığa alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. uyuşturucu ticaretiyle bir ilgisinin olmadığını iddia etti. Bugüne kadar hiçbir suça karışmadığını da iddia eden Ö.C. mevcut deliller göz önünde bulundurularak tutuklandı.

Dün İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. nin gözaltına alınması ve uyuşturucu ticaretiyle suçlanması emniyette şok etkisi yaratmış ve bir açıklama yapılmamıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com