celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 29 Aralık 2017 724 Görüntüleme

Ripple Nedir ? Ripple Nasıl Satın Alınır Alınır ?

Bitcoin’in kısa sürede hızla yükselmesi ile sanal para birimlerine merak salan vatandaşlar, bitcoin alternatifi olan ve daha düşük bedelle satılan alt para birimlerine yöneldi. Yatırımcısına kısa sürede 5 katı para kazandıran Ripple de bunlardan biri olmayı başardı ve insanlar internette Ripple nedirRipple nasıl alınırRipple nereden alınır gibi sorular sormaya başladı.

Ripple Nedir?

Bir ödeme yöntemi olarak geliştirilen Ripple, Türkiye’den Akbank’ın da aralarında bulunduğu bir çok banka tarafından kısa sürede destek almayı başarmış, küresel ödeme sorunlarına çözüm olmayı hedefleyen bir kripto para birimidir. Madencilik yapılamayan bir sanal para birimi olan Ripple’ın kısaltması XRP’dir.

Coinmarketcap verilerine göre kripto para piyasasında 3. sırada yer alan Ripple’ın git gide artan popülerliği yatırımcıların da gözdesi olmasına neden oldu.

Ripple Nasıl ve Nereden Alınır?

İnsanların merak içinde sorduğu ripple nasıl alınır, kredi kartı ile ripple alınır mı gibi soruların yanıtlarını kısa kısa vermeye çalışacağız.

Öncelikle kredi kartı ile ripple almak da mümkün; fakat yabancı borsalarda yapılan bu işlemde çok yüksek komisyon oranları olduğu için tavsiye etmiyoruz. Onun yerine şu an en hızlı olan Türk borsalarından biri olan Koineks’e üye olunup Bitcoin ya da Litecoin alınarak bu para Ripple alabileceğiniz bir borsaya transfer edilir ve Ripple’ı bu şekilde alabilirsiniz. Bu yabancı borsalardan biri olan Binance üzerinden kolaylıkla Ripple alabilirsiniz.

Binance üyeliği oldukça basit olduğu ve belirli bir miktara kadar kimlik doğrulaması istemediği için işlemlerinizi daha hızlı yapabilirsiniz.

Binance üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com