celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Ocak 2018 991 Görüntüleme

Cardano Nedir? Cardano Nasıl Satın Alınır?

Kripto para dünyasında hızlı bir yükselişle 5. sıraya yerleşmeyi başaran Cardano Ethereum’a benzeyen sistemiyle bir sözleşme platformudur.

Yaklaşık 3 ay önce 0,02 dolardan işlem gören Cardano hızlı bir yükselişle 1 Ocak 2018 itibariyle 0,70 dolardan işlem görmeye başladı. Pazar payı bakımından kripto para dünyasından 5. sırada yer alan Cardano, son zamanların gözde para birimi Litecoin’i de geride bıraktı.

Bir debit kartı ve Daedalus isimli özel bir cüzdanı bulunan Cardano’nun Daedalus cüzdanından karta para gönderilebiliyor ve karttaki para otomatik olarak kullanıcının yerel para birimine çevriliyor. Cardano ekibi bu para biriminin Japonya’da birçok ATM’de işlem görmesi için çalışmalara başladı.

En güvenilir borsalardan biri olan Binance borsasına üye olarak Cardano (ADA) satın alabilir ve yatırım yapabilirsiniz.

Cardano nasıl satın alınır?

Cardano alabilmek için öncelikle Koineks, Koinim gibi Türk borsalarına para yatırabilir, buraya yatırdığınız paralarla Bitcoin ya da Litecoin alabilirsiniz. Bu aldığınız para birimini aşağıdaki linkte adresi bulunan Binance borsasındaki cüzdanınıza gönderebilir ve buradan Cardano satın alabilirsiniz.

CARDANO (ADA) satın almak için tıklayınız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com