celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Featured, Siyaset 6 Mayıs 2018 2156 Görüntüleme

İYİ Parti’ye MHP’li Grup Bıçakla Saldırdı

İstanbul Bağcılar’da bulunan İYİ Parti standı MHP’li bir grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda İYİ Parti İlçe Başkanı dahil olmak üzere 5 kişi silah ve bıçakla yaralandı. 1 kişinin durumu ağır.

İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın, Bağcılar Meydanı’nda seçim çalışmaları yürüten standı silahlı ve bıçaklı saldırıya uğradı.İYİ Parti’nin standının bulunduğu Bağcılar Meydan’da yaşanan olayda çok sayıda kişi yaralandı.Saldırının, İYİ Parti standının hemen karşısında yer alan MHP standının yanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.Olayın İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit’in standa gelmesiyle başladığı bildirilirken, saldırıda silah ve bıçakların kullanıldığı öğrenildi. Yaşanan arbedede İYİ Partili 4 kişi bıçakla, 1 kişi ise silahla yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan kişinin durumunun ağır olduğu ve Çapa Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği bildirildi.İlçe Başkanı Gökhan Yiğit, saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattı.

İYİ Parti’den konuya ilişkin ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Bağcılar teşkilatımıza yapılan bu vahşi saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yaralı ilçe başkanımız, gençlik kolu başkanımız ve partililerimize acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımızdan başlayarak her kademeden partilimiz olayın takipçisidir. Hesap hukuk karşısında sorulacaktır.” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili bir açıklama da İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz’dan geldi.

Beyaz, “İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığımıza ait standa karşı gerçekleştirilen saldırı demokrasimize ve özgürlüklerimize yönelik hain bir girişimdir. Tüm yaralılarımız ile birlikte bizde hastanedeyiz, yanlarındayız. Bu saldırının peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde hesabını soracağız.” şeklinde paylaşımda bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MHP’de Ümit Özdağ Bombası

MHP’de Ümit Özdağ Bombası

Tema Tasarım | Osgaka.com