celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 31 Ekim 2018 530 Görüntüleme

Ankara’da Ali Babacan Aday mı Olacak ?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti ile çalışan Siyasal ve Sosyal Araştırma Servisi’nin (SAROS) İstanbul ve Ankara araştırmasına ilişkin sonuçları ve kulis bilgilerini paylaştı.

Abdulkadir Selvi, SAROS’un 19-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da 3 bin 27, Ankara’da ise bin 620 denekle yaptığı araştırma sonucunu yorumladı. “Yerel seçim olsa da iki büyük şehrimizin seçmenlerinin ezici bir çoğunluğu partiye oy veriyorlar” diyen Selvi, “İstanbul’da ‘Adayın açıklayacağı projelere göre oy veririm’ diyenlerin oranı yüzde 28.3’le ikinci sırada gelirken bu oran Ankara’da 17.8’le üçüncü sıraya düşüyor. Ankara’da adayın yerli olması 19.1’le ikinci sırada yer alırken, bu oran İstanbul’da 1.8’le en son sırada yer alıyor” vurgusu yaptı.

ANKARA’DA ANKETTEN BABACAN ÇIKTI

Selvi, İstanbul için Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ankara için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Emrullah İşler isimlerini işaret ederek şu bilgileri aktardı: Mevlüt Uysal İstanbul’da, Mustafa Tuna Ankara’da belli bir oranda yer alıyor. Aynı şekilde Melih Gökçek’in de belli bir oy oranını koruduğu anlaşılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul, Ankara ve İzmir’de anketlerden belli bir oranda çıkıyor. İzmir’de eski Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ismi gündeme gelirken çok başarılı bir İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu da Demokrat Parti geleneğinden gelmesi nedeniyle İzmir’de konuşuluyor.”

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com